Gerechten:
– Bordje ” Pata Negra” Iberico Bellota 36 mnd gedroogd
( T 19 € / V 38 € )
– Gebakken bloedworst / appelpuree / terrine van ganzenlever
( T 13 € / V 26 € )
Gevulde portobello / geitenkaas / verse spinazie
( V 22 € )
– Vissoepje
( V 22 € )
– Tagliata di manzo (rundsnootjes) /rucola/parmezaan
( T 13 € / V 26 € / H 38 €
– Varkenswangen / sausje van ganzenlever / pommes allumettes
( T 14 € / V 26 € / H 38 € )
– Artisanale garnaalkroketten
( T 13 € / V 25 € / H 36 € )
– Kroketten met parmezaan & truffel
( T 13 € / V 25 € / H 36 € )
– Vol – au – vent van hoevekip met gebakken kalfszwezeriken
( H 38 € )
– Gebakken zeetongen ( 2 stuks )
( H 43 € )
– Filet pur ‘ Aubrac ‘/ pepersaus
( H 42 € )
Desserts:
– Dame blanche (12 € )
– Limoncello / Grey Goose met sorbet van citroen (14 € )
– Cheesecake van witte chocolade (14 € )
– Appeltaart met vanille-ijs ( 14 € )
Suggesties:
Rollade van konijn / rode kool / pruim ( T 14 € / V 26 € )
Verse St. Jacobsvruchten / butternut & pompoen ( T 19 € / V 28 €)
Bouchot mosseltjes ( Mont St. Michel ) ( V 18 € )
Trio van gevulde pasta ‘ tartufata ‘ ( suppl.truffel 10 € ) ( V 22 € / H 38 € )
Stoofpotje van fazant ( H 38 € )
Wij voorzien ook een speciale kaart voor voedselallergieën &
veranderen regelmatig de suggesties en de vaste menukaart.
Alle bijlagen zijn inbegrepen bij de hoofdgerechten.
Werken enkel met dagverse & duurzame producten.