Gerechten:
– Bordje ” Pata Negra” Iberico Bellota 36 mnd gedroogd
( T 18 € / V 35 € )
– Gebakken coquilles ‘ Dieppe ‘ / witloof / chorizo
( T 16 € / V 32 € )
– Vissoepje
( V 19 € )
– Gebakken eendenlever / bloedworst / appelpuree
( T 15 € / V 28 € )
– Trio van gevulde pasta ‘ tartufata ‘ (suppl. truffel 10 € )
( V 20 € / H 35 € )
– Stoofpotje van everzwijn ( Westmalle trappist ) met witloofsalade
( H 35 € )
– Tagliata di manzo (rundsnootjes) /rucola/parmezaan
( T 12 € / V 23 € / H 34 € )
– Artisanale garnaalkroketten
( T 12 € / V 20 € / H 30 € )
– Kroketten met parmezaan & truffel
( T 11 € / V 19 € / H 34 )
– Sliptongen met huisgemaakte tartaarsaus
( H 36 € / 52 € )
– Filet pur met peperroomsaus
( H 38 € )
Desserts:
– Dame blanche (12 € )
– Limoncello / Grey Goose met sorbet van citroen (13 € /14 € )
– Boules de Berlin ‘Julia’ ( 14 € )
Suggesties:
Varkenswangetjes / sausje van ganzenlever
( T 14 € / V 28 € )
– Roerei – gerookte paling ( suppl. Belgische kaviaar 10 gr. 25 € )
( T 14 € )
– Toast champignons
( T 12 / V 22 € )
– Pappardelle al ragù di lepre ( haas )
( V 18 € / H 32 € )
– Alaska ‘ King Crab ‘ al nero di seppia
( V 49 € / H 95 € )
Wij voorzien ook een speciale kaart voor voedselallergieën &
veranderen regelmatig de suggesties en de vaste menukaart.