Menu


 

Gerechten:

– Bordje ” Pata Negra” Iberico Bellota 36 mnd gedroogd

( T 18 € / V 34 € )

– Carpaccio van filet pur met schilfertjes ganzenlever

 ( T 12 € / VG 23 € )

– Vissoepje

 ( V 19 € ) 

– Tataki van tonijn / vichyssoise van asperges

( T 14 € / V 26 € )

– Gegrilde asperges / kippenlevertjes / port / Luikse siroop

( T 12 € / V 23 € )

– Lentelasagne

 (  H 28 € )

– Tagliata di manzo (rundsnootjes) /rucola/parmezaan

( T  12 € / V 23 € / H 34 € )

– Artisanale garnaalkroketten

 ( T 12 € / V 20 € / H 30 € )

– Sliptongen met huisgemaakte tartaarsaus

( H 36 € / 52 € )

– Filet pur met peperroomsaus 

 ( H 38 € )

– Lamscurry / basmatirijst ( licht pikant )

( H 38 € )

 

 

Desserts:

– Dame blanche (11 €)

– Limoncello / Grey Goose met sorbet van citroen (12 € /14 €)

– Warme appeltaart / ijs (12 €)

–  Bordje kaas ( 14 €)

 

Suggesties:

Poperingse hopscheuten / kalfszwezerik / mosterd

( T 18.5 € / V 36 € / H 54 )

– Poperingse hopscheuten / Noordzeekrab / handgepelde garnalen

( T 19,5 € / V 38 € / H 57 € )

 –  Wester Ross zalm ‘ huisgerookt ‘ met linguine,roomsaus / groene & witte asperges

      ( V 24 € / H 36 € )

–  Kroketten met parmezaan & truffel

 ( T 10 € / V 18 € / H 26 € )

– Kalfsblanquette

        ( H 34 € )

Wij voorzien ook een speciale kaart voor voedselallergieën & 

veranderen regelmatig de suggesties en de vaste menukaart.

 

T: tapas / V: voorgerecht /H: hoofdgerecht

 

 

 


 







© Bistro Villa Julia - In deze belle époque villa wordt u vergast op een dagverse seizoenskeuken. Constant wisselend menu. Keuken blijft open tot 23u. ’s Zomers zonnig terras. Unieke plek, niet te missen adresje.