Gerechten:
– Bordje ” Pata Negra” Iberico Bellota 36 mnd gedroogd
( T 18 € / V 34 € )
– Carpaccio van filet pur met schilfertjes ganzenlever
( T 12 € / VG 23 € )
– Vissoepje
( V 19 € )
– Tataki van tonijn / vichyssoise van asperges
( T 14 € / V 26 € )
– Gegrilde asperges / kippenlevertjes / port / Luikse siroop
( T 12 € / V 23 € )
– Lentelasagne
( H 28 € )
– Tagliata di manzo (rundsnootjes) /rucola/parmezaan
( T 12 € / V 23 € / H 34 € )
– Artisanale garnaalkroketten
( T 12 € / V 20 € / H 30 € )
– Sliptongen met huisgemaakte tartaarsaus
( H 36 € / 52 € )
– Filet pur met peperroomsaus
( H 38 € )
– Lamscurry / basmatirijst ( licht pikant )
( H 38 € )
Desserts:
– Dame blanche (11 €)
– Limoncello / Grey Goose met sorbet van citroen (12 € /14 €)
– Warme appeltaart / ijs (12 €)
– Bordje kaas ( 14 €)
Suggesties:
Poperingse hopscheuten / kalfszwezerik / mosterd
( T 18.5 € / V 36 € / H 54 )
– Poperingse hopscheuten / Noordzeekrab / handgepelde garnalen
( T 19,5 € / V 38 € / H 57 € )
– Wester Ross zalm ‘ huisgerookt ‘ met linguine,roomsaus / groene & witte asperges
( V 24 € / H 36 € )
– Kroketten met parmezaan & truffel
( T 10 € / V 18 € / H 26 € )
– Kalfsblanquette
( H 34 € )
Wij voorzien ook een speciale kaart voor voedselallergieën &
veranderen regelmatig de suggesties en de vaste menukaart.